"AA Gent verloor de wedstrijd tegen Standard eigenlijk donderdag al"

Maandag 30 juli 2018 - 15:50   I  

AA Gent verloor de openingswedstrijd tegen Standard vrijdag met 3-2. Het werd een verdiende zege voor Standard, maar de bezoekers hadden in extremis nog een punt uit de brand kunnen slepen.

Volgens Niels Poissonnier, journalist van Het Laatste Nieuws, verloor Gent die wedstrijd eigenlijk een dag eerder al. Yves Vanderhaeghe vertelde toen op de persconferentie dat hij geen vertrouwen had in scheidsrechter Nicolas Laforge, die ook vorig seizoen een wedstrijd tussen Standard en AA Gent mocht fluiten. Een zeer vreemde uitspraak volgens Poissonnier.

"Eigenlijk verloor AA Gent die wedstrijd al de dag voordien op de persconferentie van Vanderhaeghe. Als je nog voor de eerste wedstrijd kritiek hebt op de arbitrage, dat is toch wel erg vreemd", aldus Poissonnier in Vista!. "Hij vertelde ook dat wanneer Kalinic nog zou vertrekken, Gent een nieuwe doelman zou halen. Een uitspraak die de doelmannen niet graag hoorden."

Turbulente start

Marc Degryse denkt dan weer dat van alle topploegen, AA Gent de meest turbulente start zal krijgen. "Er hangt wat turbulentie in de lucht, want ik denk dat Gent voor een hobbelig parcours staat. Er zullen nog wat spelers vertrekken natuurlijk."

Poll: Was dat dom van Vanderhaeghe?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024