Van Moer: "Er zijn drie grote titelfavorieten, Standard is daar niet bij"

Van Moer:
Zondag 29 juli 2018 - 08:30   I   door Redactie

Wilfried Van Moer is een clubicoon en nog steeds groot supporter van Standard. Toch denkt de voormalige international niet dat de Rouches een titelkandidaat zijn. Hij schuift drie andere kandidaten naar voren.

"Ik zie drie grote titelfavorieten. Club Brugge heeft zijn kampioenenploeg van vorig seizoen alleen maar verder versterkt. Dan start je automatisch als één van de favorieten. Ook Anderlecht heeft goed ingekocht. Voor Coucke en Vanhaezebrouck wordt dit een heel belangrijk seizoen, waarin ze toch iets te bewijzen hebben. De derde kanshebber is voor mij KRC Genk. De basis van vorig seizoen is behouden, Berge is weer fit en ze hebben vijf goede versterkingen gehaald. Met deze kern mag Genk zich niet wegsteken en moeten ze resoluut voor de titel gaan. Zo simpel is het", aldus Van Moer in Het Belang van Limburg.

Standard

“Wat Standard betreft, verwacht ik een overgangsjaar", vervolgt Van Moer. "Ze zullen het niet graag horen, maar ik denk niet dat Michel Preud'homme in zijn eerste seizoen al kampioen gaat worden. Het is en blijft een speciale club. Nu ook weer met Edmilson en Carcela, die te laat terugkeerde uit vakantie. Preud'homme gaat er zijn werk mee hebben als hij de hele club naar zijn hand wil zetten. Hopelijk komt de voorronde voor de Champions League niet te vroeg. Als ze zich kunnen kwalificeren, zou dat sportief en financieel een gouden zaak zijn voor de club."

Poll: Wie is voor jou de grootste kanshebber?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  RC Genk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024