Dimitri De Condé doet Genkse transferplannen uit de doeken

Dimitri De Condé doet Genkse transferplannen uit de doeken
Zaterdag 28 juli 2018 - 09:10   I  

Racing Genk heeft de eerste wedstrijd mét belang al in de benen. Het Luxemburgse Fola Esch ging met 5-0 voor de bijl en de terugwedstrijd is nu al een formaliteit. Genk heeft de laatste jaren een patent genomen op lange seizoenen. Ook vorig seizoen gingen de Limburgers nog ietsje langer door en nu zijn ze er ook al iets vroeger aan begonnen.

Deze keer is de situatie wel anders. Zo heeft Racing Genk eigenlijk de ploeg al volledig bij elkaar kunnen sprokkelen. De sterkhouders zijn gebleven en er werden gerichte versterkingen binnengehaald. Volgens De Condé is het huiswerk dan ook af.

"De dossiers die we wilden afronden, kregen we ook rond", zegt De Condé in Het Laatste Nieuws. "Lucumi was de moeilijkste en hij liet ook het langst op zich wachten. Voor Paintsil hadden we veel concurrentie. We hadden nog een soort van breekijzer nodig en dat hebben we gevonden in Gano. Een Belg die de trainer nota bene goed kent. Van Piotrowski ben ik zelf overtuigd dat hij veel potentieel heeft en voor de jonge Screciu zien we nog veel groeimarge. Daarmee zijn onze inkomende transfers al afgerond. Als er niemand meer vertrekt, komt er niemand meer bij." 

Poll: Is Genk klaar voor de start van de competitie?

TAGS  I  RC Genk

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024