Van Crombrugge dreigt naast transfer naar Belgische topclub te grijpen

Van Crombrugge dreigt naast transfer naar Belgische topclub te grijpen
Donderdag 26 juli 2018 - 23:44   I  

Hendrik Van Crombrugge (25) had zich zijn zomer wellicht anders voorgesteld. De doelman liet aan het einde van vorig seizoen weten dat hij KAS Eupen graag wilde inruilen voor een grotere club, maar dreigt nu naast een overstap naar een Belgische topclub te grijpen.

Het sluitstuk van Eupen was de voorbije maanden bij zowat iedere grote club uit de Jupiler Pro League in beeld. Eén probleem: het seizoen gaat beginnen en de Belgische topclubs lijken op dit moment niet meer op zoek naar een nieuwe doelman…

Volgens Het Nieuwsblad is de kans dan ook groot dat Van Crombrugge naast een overstap naar de Belgische top grijpt. “Hij was naar verluidt in beeld bij Club Brugge, AA Gent en Standard en stond dicht bij Anderlecht.”

'Much ado about nothing'

“Hij stapte over naar manager Jacques Liechtenstein omdat die zulke goeie connecties heeft in het Astridpark, maar ruilde Liechtenstein dan weer in voor een andere makelaar. Nu is Hendrik Van Crombrugge nog steeds de keeper van Eupen. Much ado about nothing”, klinkt het in de krant.

 

Poll: Is Van Crombrugge goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Eupen  I  Standard  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  AA Gent

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024