'Hans Vanaken wil weg bij Club Brugge'

'Hans Vanaken wil weg bij Club Brugge'
Maandag 23 juli 2018 - 13:15   I   door Redactie

Club Brugge houdt rekening met een vertrek van Abdoulay Diaby en Anthony Limbombe. De twee azen op een transfer en Ivan Leko doet geen beroep meer op hen. Er zou echter nog een steunpilaar weg willen. Dat zegt Jacques Sys, chef voetbal van Sport/Voetbalmagazine.

Hans Vanaken zou ook weg willen. De middenvelder voelt zich blijkbaar klaar voor een stap hogerop. Vanaken was gisteren tijdens de 2-1-zege tegen Standard in de Supercup weer de uitblinker met een assist en een doelpunt.

"Brugge zit zo bijvoorbeeld met een aantal spelers die weg moeten of weg willen, maar daar nog steeds tussen lopen. Denk aan Wesley, Coopman, Diaby, Limbombe of zelfs Refaelov. En blijkbaar zou ook Vanaken azen op een transfer", aldus Sys.

Lazio zou interesse hebben in Vanaken. De middenvelder zou op de verlanglijst staan om Sergej Milinkovic-Savic te vervangen. De oud-middenvelder van RC Genk staat dicht bij een transfer naar een Europese topclub.

Twee titels

Mocht Vanaken vertrekken, zou dat een groot verlies zijn voor Club Brugge. De middenvelder speelt sinds 2015 voor Club Brugge. Blauw-zwart nam hem voor 4 miljoen euro over van Lokeren. Met blauw-zwart pakte Vanaken twee keer de titel en won hij de Beker van België.

Poll: Moet Club hem proberen te behouden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024