'AA Gent speelt vlak voor seizoensstart nog uitblinker kwijt'

'AA Gent speelt vlak voor seizoensstart nog uitblinker kwijt'
Vrijdag 20 juli 2018 - 11:02   I  

KAA Gent dreigt vlak voor de start van het nieuwe seizoen nog één van zijn spelers kwijt te spelen. De Nigeriaanse vleugelaanvaller Peter Olayinka (22) heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar het buitenland en nu lijkt een transfer ook effectief in een stroomversnelling te komen.

Gent onderhandelde tijdens de voorbije weken met Slavia Praag over een transfer van Olayinka, maar de clubs bereikten geen akkoord. De Buffalo’s gooiden aanbiedingen van respectievelijk 3 en 5 miljoen euro in de prullenmand en een deal leek definitief van de baan.

Het Nieuwsblad meldt dat Slavia Praag en Olayinka echter bleven aandringen op een transfer. Gisteren (donderdag) zakte Jiri Müller, afgevaardigde van de Tsjechische club, af naar België om de gesprekken te hervatten. Verwacht wordt dat vandaag een deal wordt bereikt.

Potentiële smaakmaker weg

En zo zal Gent vlak voor de start van het nieuwe seizoen één van zijn potentiële smaakmakers kwijtspelen. Olayinka speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij Zulte Waregem en maakte daar indruk met elf doelpunten en vijftien assists.

Poll: Is het vertrek van Olayinka een aderlating?

TAGS  I  AA Gent  I  Slavia Praag  I  Zulte Waregem

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024