'Chelsea speelt het hard en vraagt deze Real-ster in ruil voor Hazard'

'Chelsea speelt het hard en vraagt deze Real-ster in ruil voor Hazard'
Donderdag 19 juli 2018 - 19:54   I  

Real Madrid hoopt zich snel te versterken met Eden Hazard (27), maar dan moet het wel een akkoord vinden met Chelsea. Op Stamford Bridge staan ze uiteraard niet te springen om hun sterspeler te laten gaan. Chelsea speelt het spel hard en wil één Real-speler in ruil voor Hazard.

Volgens Don Balon heeft een delegatie van Chelsea aan de collega’s uit Madrid laten weten dat Hazard slechts op één voorwaarde naar Santiago Bernabéu mag verhuizen. Marco Asensio (22), het paradepaardje van Real Madrid, moet de omgekeerde beweging maken en naar Londen verhuizen.

Chelsea in sterke positie

Dat Chelsea het spel hard speelt, is wel duidelijk. De Engelsen beseffen dat Hazard hét toptarget van Real-voorzitter Florentino Perez is en dat ze daardoor in een sterke positie zitten aan de onderhandelingstafel.

Of Real Madrid zal toegeven aan de eisen van Chelsea is maar zeer de vraag. De voorzitter is allesbehalve van plan om Asensio te laten gaan. De jonge Spanjaard speelt een belangrijke rol in de toekomst van De Galactico’s. In een ideale wereld moet Asensio de komende seizoenen schitteren aan de zijde van Hazard.

Poll: Wie is de beste?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Hazard  I  Asensio

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023