Trieste Branko Strupar heeft nog één wens voor de Rode Duivels

Trieste Branko Strupar heeft nog één wens voor de Rode Duivels
Vrijdag 13 juli 2018 - 14:45   I  

Branko Strupar, de Kroatische Belg die als voetballer furore maakte bij Racing Genk, zag hoe zijn twee favoriete landen schitterden op het WK. Toch had hij liever een finale gezien tussen Kroatië en België, maar dat gebeurde niet.

Strupar zag dat het de Belgen aan geluk ontbrak. "De Belgen waren echt heel sterk. Ze hadden in de eerste helft een beetje pech en dan was er die ene goeie redding van Lloris. In de tweede helft komen ze dan op achterstand na een stilstaande fase en daarna toonde Frankrijk zich wel heel sterk als verdedigend blok. Je verliest die halve finale door 1 minuutje concentratieverlies." Dat tekende Sporza op uit de mond van Strupar.

De ex-spits was dan ook erg triest na afloop van de wedstrijd. "Ik was de grootste supporter van België. Ik wou heel graag een finale tussen België en Kroatië. Ik vond de uitschakeling echt heel jammer. Ik was triest. Dat hadden de Duivels niet verdiend."

Nu winnen tegen Engeland

Strupar heeft dan ook nog één wens voor de Belgen en dat is een zege tegen Engeland. Kroatië mag dan wereldkampioen worden. "Ik hoop nu dat de Rode Duivels de derde plaats pakken. Dat zou het beste resultaat ooit zijn. En Kroatië dan wereldkampioen."  

Poll: Voor wie supporter jij zondag?

TAGS  I  RC Genk  I  Strupar  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024