Roberto Martinez laat al in zijn kaarten kijken voor wedstrijd van zaterdag

Roberto Martinez laat al in zijn kaarten kijken voor wedstrijd van zaterdag
Woensdag 11 juli 2018 - 21:02   I  

Zaterdag spelen de Rode Duivels de troostfinale tegen Engeland of Kroatië. Voor de Belgen is het de laatste kans om zich nog eens te tonen. België maakte indruk op dit WK en een zege zou dan ook de kers op de taart worden.

Een dag na de uitschakeling is de teleurstelling nog steeds erg groot. Ook bij Roberto Martinez en de spelers. Zij richten het vizier nu op de wedstrijd van zaterdag. De motivatie is er wel degelijk en volgens Martinez zullen de Belgen er alles aan doen om die wedstrijd te winnen.

"Uiteraard is de hele groep ontgoocheld door het missen van de finale. Maar eens de bal rolt, zullen ze er sowieso voor gaan. We moeten als land proberen om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen om zo die "winning mentality" te ontwikkelen." Dat vertelde Martinez volgens Sporza bij Ruben Van Gucht.

"Mentaal nog fris"

Martinez is dan ook niet van plan om veel te wisselen. "Er is wat vermoeidheid, maar mentaal zijn mijn spelers nog heel fris. Als er wijzigingen komen, is dat enkel om de ploeg sterker te maken. Iedereen is klaar om zijn steentje bij te dragen."

 

Poll: Moet België met haar sterkste ploeg aan de wedstrijd beginnen?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022