Stef Wijnants weet meer over de interesse van Real Madrid in Eden Hazard

Stef Wijnants weet meer over de interesse van Real Madrid in Eden Hazard
Woensdag 11 juli 2018 - 18:15   I  

Ronaldo heeft Real Madrid verlaten en dat betekent dat er in Madrid plaats is voor een nieuwe superster. Eden Hazard wordt al een tijdje genoemd bij Real en dit kan dan ook dé kans worden voor de kleine dribbelaar van de Rode Duivels.

Al denkt Stef Wijnants dat Eden Hazard niet helemaal vanboven staat op het lijstje van Real-voorzitter Florentino Perez. Zo zullen ze liever Neymar of Mbappé naar Madrid halen en dan pas komt Eden Hazard. Al worden de transfers van Neymar en Mbappé wel héél moeilijk. 

"Of Eden Hazard de gedroomde opvolger is van Ronaldo? Ik denk dat ze in eerste instantie Neymar willen, daarna Mbappé, en dan pas Hazard. Maar als je voor dezelfde prijs van een van die spelers, Hazard en ook nog Courtois kunt krijgen, lijkt me dat niet mis." Dat vertelde Wijnants aan Sporza.

"Dat heeft Perez wel gezien"

Eden Hazard speelt wel een fantastisch WK en dat heeft Florentino Perez ook gezien volgens Wijnants. "Hazard was wel fantastisch de laatste weken, zeker tegen Brazilië. Tegen Frankrijk gisteren was er in de 1e helft gewoon geen ruimte, en was Hazard toch de spil van elke aanval. Dat heeft Real Madrid-voorzitter Florentino Perez zeker gezien, maar het zal allemaal afhangen van de financiële haalbaarheid. Maar dat er zwaar ingekocht zal worden bij Real, dat kan bijna niet anders."

Poll: Trekt Hazard naar Madrid?

TAGS  I  Hazard  I  Real Madrid  I  Wijnants  I  Chelsea

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023