Moet Frankrijk het morgen redden zonder sterspeler Kylian Mbappé?

Moet Frankrijk het morgen redden zonder sterspeler Kylian Mbappé?
Maandag 09 juli 2018 - 17:10   I  

Morgen staan de Rode Duivels alweer voor een bijzonder belangrijke wedstrijd. Veel tijd om na te genieten van de zege tegen Brazilië hebben de Belgen niet gehad. Ze moeten morgen alweer vol aan de bak tegen Frankrijk om een plek in de finale af te dwingen.

Bij de Fransen kan het gevaar een beetje van overal komen, al lijken de Belgen toch vooral Kylian Mbappé in het oog te moeten houden. De jonge Franse sterspeler heeft een zeer goede vorm te pakken, is abnormaal snel en heeft bovendien nog eens een neus voor doelpunten. Een combinatie die van hem een van de gevaarlijkste spelers maakt op dit WK.

Of de Fransen een spelletje spelen of dat er meer aan de hand is weten we niet, maar Frankrijk deed het vandaag op training zonder Mbappé. Althans de eerste vijftien minuten, want nadien moest de pers vertrekken en ging de training verder achter gesloten deuren. Zo weet Sporza. Pavard en Kanté liepen zich bovendien individueel warm. Het lijkt ons sterk dat Fransen het morgen zonder Mbappé zouden moeten redden, al zou het voor de Rode Duivels wel een enorme opsteker zijn.

Poll: Spelen de Fransen een spelletje of is er meer aan de hand?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frankrijk  I  WK  I  Mbappé

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022