Marcelo kan het maar niet geloven: "Voetbal is soms zo oneerlijk"

Marcelo kan het maar niet geloven:
Zaterdag 07 juli 2018 - 12:50   I  

Nadat Duitsland de Brazilianen in eigen land een vernedering van jewelste gaven, kegelden de Rode Duivels de 'Kanaries' gisteren uit het tornooi. Het mocht dus weer niet zijn voor wellicht een van de beste ploegen ter wereld.

Marcelo kan het dan ook niet geloven. Het liep gisteren niet zoals gehoopt en het ontbrak volgens hem ook aan het nodige geluk. “Naar mijn menig doet dit net zoveel pijn. Het was een verschrikkelijke avond, het valt eigenlijk niet uit te leggen. Het lukte gewoon niet. Voetbal is soms oneerlijk, soms zit het mee, dan zit het weer tegen. Wij hebben hier een familie gecreëerd. Iedereen heeft gevochten, degenen die niet speelden steunden ons zelfs vanaf de bank. We wilden de finale zo graag bereiken”, zo vertelde hij volgens Voetbalzone  aan Globo Esporte.

Volgens hem had de wedstrijd er helemaal anders kunnen uitzien. “Ik denk dat zij het eerste kwartier beter waren, maar daarna kregen wij ook kansen. Het had zelfs in de eerste helft nog anders kunnen lopen. In de tweede helft hadden wij de controle en kwam het een aantal keer voor dat de keeper moest ingrijpen of dat er een bal werd geblokt door een verdediger. Maar zo gaat het nu eenmaal in het voetbal, degene die de meeste doelpunten maakt, wint.”

Poll: Was de zege van de Rode Duivels verdiend?

TAGS  I  Marcelo  I  Brazilië  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024