Moeder van Neymar doet voorspelling over Brazilië-België

Moeder van Neymar doet voorspelling over Brazilië-België
Donderdag 05 juli 2018 - 12:19   I   door Redactie

De Belgische pers kreeg zowaar de mama van Neymar te pakken voor een kort gesprek. Zij verblijft ook in Rusland en ze werd gepolst naar de kansen van Brazilië tegen de Rode Duivels.

"Ik weet eerlijk gezegd niet of we zullen winnen van België", zegt ze in Het Laatste Nieuws. "Het wordt een match die in de details beslist zal worden. Maar ik geloof erin. Ik heb vertrouwen. Hij zal normaal tegen Thomas Meunier uitkomen. Die twee spelen samen bij PSG en komen goed overeen, weet ik. Maar voor mijn zoon verandert dat niets."

Neymar krijgt veel kritiek omdat hij te theatraal is. "Als moeder heb ik het toch moeilijk met die vele overtredingen. Hij moet veel incasseren, maar dat hoort nu eenmaal bij het voetbal. Ze hebben hem nu al 23 keer tegen de grasmat gewerkt... Da's veel, maar ik vind mijn jongen ook een moedig baasje", laat z'n moeder optekenen.

Toekomst

"Met de kritiek probeer ik sereen om te gaan. Ik heb er mijn mening over, jij de jouwe, ieders de zijne. Ondanks alles blijft mijn zoon zijn verantwoordelijkheid nemen op het veld. Met dank aan Deus, God, maakt hij het goed. En hij blijft ook presteren. Alles wat telt is mijn zoon en wat hij in de toekomst zal doen. Niet wat ze over hem zeggen. Hij voelt zich goed in Parijs. Hij heeft geen enkele reden om er te vertrekken."

Poll: Denk jij dat Brazilië zal winnen van België?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Neymar  I  Brazilië

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024