“Dit WK is waarschijnlijk zijn einde bij de Rode Duivels”

“Dit WK is waarschijnlijk zijn einde bij de Rode Duivels”
Donderdag 05 juli 2018 - 10:00   I  

Voorlopig ligt de focus volledig op Brazilië – en wie weet daarna zelfs een halve finale of nog meer. Onvermijdelijk moeten enkele Rode Duivels na afloop van het wereldkampioenschap in Rusland ook over hun toekomst gaan denken. Zo is de kans groot dat enkele onder hen het voor bekeken houden bij de nationale ploeg.

Marouane Fellaini (30) is één van de spelers die al aangaf dat dit mogelijk zijn laatste groot toernooi is. Nordin Jbari, analist én een goede vriend van Big Fella, dropte nu opnieuw een hint over het internationale pensioen van de Manchester United-middenvelder.

Sommige analisten zijn van mening dat Fellaini beter kan invallen, zoals tegen Japan. Daar is Jbari het niet mee eens. “Het is niet eerlijk en realistisch om nóg eens hetzelfde van Marouane te verwachten", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Hij is een diesel, in nauwelijks twintig minuten kan hij niet op dreef geraken.”

Mooi afscheid

“Neen, het wordt tijd om Marouane een waardige kans te gunnen. Al was het maar omdat dit WK waarschijnlijk zijn einde bij de nationale ploeg betekent”, klinkt het mysterieus. “Meer kan ik niet zeggen, maar áls hij stopt, laat het dan toch een mooi afscheid zijn..."

 

Poll: Denk jij dat Fellaini na het WK zal stoppen?

TAGS  I  Fellaini  I  Rode Duivels  I  Manchester United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024