'Neymar lag al verschrikkelijk lang op grond tijdens dit WK'

'Neymar lag al verschrikkelijk lang op grond tijdens dit WK'
Woensdag 04 juli 2018 - 22:15   I  

Een WK, dat is een tornooi vol gekke weetjes en ongelofelijke cijfers. Vaak zijn die statistieken en weetjes nietszeggend, maar heel af en toe zijn er wel cijfers bij die iets zeggen over bepaalde spelers. Zo zijn er nu straffe cijfers aan het licht gekomen van Neymar.

De sterspeler van Brazilië lag tijdens dit tornooi namelijk al 14 minuten lang op de grond. Dat is 1/3 van een hele helft. Neymar krijgt vaak het verwijt dat hij snel tegen de grond gaat, maar deze cijfers bewijzen dat ook. Al krijgt Neymar ook wel vaak tikken te verwerken door zijn uitdagende speelstijl.

Kompany over Neymar

Ook Kompany kreeg vandaag een vraag over Neymar op de persconferentie en hij leek het zich niet zo hard aan te trekken. "Als het één tegen één is, hebben we geen kans tegen Brazilië. Maar voetbal is zo veel meer. Collectief kunnen we onze voet naast die van hen zetten. En wij hebben ook onze sterktes, met veel passes over de grond. (lacht) Als Neymar dan theatraal doet, trekken we ons daar niets van aan", besloot de verdediger van Manchester City.

Poll: Gaat Neymar te snel tegen de grond?

TAGS  I  Neymar  I  Brazilië  I  WK  I  Rode Duivels

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024