Ronaldo vlak voor match tegen Rode Duivels: "Ref moet Neymar beschermen"

Ronaldo vlak voor match tegen Rode Duivels:
Woensdag 04 juli 2018 - 14:10   I  

Dé man die de Rode Duivels volgens veel kenners in het oog moeten houden vrijdag is Neymar. Hij heeft hard gewerkt na zijn blessure om te kunnen schitteren op dit WK. Schitteren doet hij nog niet, maar scoren en belangrijk zijn voor Brazilië deed hij wel al.

Toch krijgt de sterspeler ook heel wat kritiek. Hij verkoopt regelmatig wel eens wat theater en gaat ook graag neer bij het kleinste tikje. Maar zijn landgenoot, Ronaldo, neemt het nu op voor de flankspeler. Hij vindt zelfs dat scheidsrechters hem meer zouden moeten beschermen. "Hij is een intelligente speler en weet wat een zware tackle hem kan kosten. Ik vind dat de scheidsrechters hem niet genoeg beschermen." Dat vertelde de Braziliaanse ex-spits volgens HLN.

Iets wat Lothar Matthäus, de Duitse recordinternational, niet vindt. Hij vindt dat Neymar te vaak theater verkoopt en dat heeft een speler met zijn klasse echt niet nodig. "Neymar is een uitstekende speler en heeft al die komedie niet nodig. Het hoort ook niet thuis op een voetbalveld. Men lacht hem ermee uit en dat is gewoon terecht. Sympathiek maakt hij zich er alleszins niet mee. Maradona speelde geen toneel, Messi doet het ook niet. We hebben spelers als Neymar nodig, maar niet met dat toneel erbij."

Poll: Moet de scheidsrechter Neymar meer in bescherming nemen?

TAGS  I  WK  I  Brazilië  I  Rode Duivels  I  Ronaldo  I  Neymar

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024