'AA Gent weet 'speler van 5 miljoen' te overtuigen'

'AA Gent weet 'speler van 5 miljoen' te overtuigen'
Woensdag 04 juli 2018 - 09:28   I  

AA Gent haalde tijdens deze transferperiode al enkele nieuwe spelers naar de Ghelamco Arena, maar het zag met Samuel Gigot ook een absolute sterkhouder vertrekken. Ook Peter Olayinka, die vorig seizoen op uitleenbasis sterk voor de dag kwam bij Zulte Waregem, leek te gaan vertrekken. Maar zover kwam het uiteindelijk niet.

De 22-jarige Olayinka stond helemaal bovenaan op het verlanglijstje van Slavia Praag. De Tsjechen wilden in eerste instantie 5 miljoen euro betalen voor de Nigeriaanse aanvaller, maar dat bedrag was ontoereiken voor Gent.

Toch lieten De Buffalo’s de deur op een kier staan. Slavia Praag zou een nieuw miljoenenbod uitbrengen, maar de Tsjechen konden Gent ook in tweede instantie niet overtuigen. En dus blijft Olayinka gewoon in de Arteveldestad.

Vervanger van Simon

Gent heeft ‘de speler van 5 miljoen’ weten te overtuigen dat dat de beste oplossing is. In bestuurskringen valt ondertussen al te horen dat Olayinka niet meer weg mag. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Bij Zulte Waregem was de Nigeriaan vorig seizoen goed voor elf goals en vijftien assists. Bij Gent moet hij het nakende vertrek van Moses Simon opvangen.

Poll: Gaat Olayinka potten breken bij AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Olayinka  I  Slavia Praag  I  Zulte Waregem

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024