Transfermarkt LIVE: 11 miljoen voor Club, Mbemba én Santini naar Belgische top?

Transfermarkt LIVE: 11 miljoen voor Club, Mbemba én Santini naar Belgische top?
Maandag 02 juli 2018 - 20:23   I   door Redactie

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Chancel Mbemba keert nu mogelijk toch terug naar België. Anderlecht zou niet kansloos zijn om zijn ex-speler binnen te halen nu gebleken is dat Porto de gevraagde 9 miljoen euro niet wil ophoesten.

*Lazio wil 11 miljoen euro op tafel leggen voor Club Brugge-spits Wesley Moraes. Bij de Belgische landskampioen houden ze vast aan hun initiële vraagprijs van 15 miljoen.

*Zinho Gano mag zich officieel een speler van KRC Genk noemen. De Limburgers legden de spits vast voor de komende vier seizoenen.

*Ivan Santini is op weg naar Anderlecht. De Kroatische spits, ex-speler van Kortrijk en Standard, legde zelfs al medische testen af. Hij moet enkel nog een vergelijk vinden met paars-wit.

*Sokratis Papastathapolous ruilde Borussia Dortmund in voor Arsenal.

*Hirving Lozano (PSV) speelde zich in de kijker bij topclubs zoals Manchester United, Liverpool, Barcelona, Arsenal en Juventus.

* Arsenal wil nog steeds de Argentijnse international Cristian Pavon. Boca Juniors wees in januari een bod van 30 miljoen euro af, maar de Gunners zouden opnieuw aankloppen.

* Silvio Proto rondt deze week zijn transfer af naar Lazio. De doelman komt over van het Griekse Olympiakos.

* Lukasz Teodorczyk wil Anderlecht graag verlaten. Het Italiaanse Bologna en de Franse clubs Nantes en Bologna tonen belangstelling in de Poolse aanvaller.

* Anderlecht heeft de transfer van Landry Dimata officieel aangekondigd. Paars-wit vond een akkoord met Wolfsburg over een verhuur, maar met een aankoopoptie voor vier seizoenen.

* Lazar Markovic zou een knappe transfer kunnen versieren, want volgens Turkse media werd de speler aangeboden bij Galatasaray. Markovic kent de Turkse competitie trouwens, want hij speelde er eerder al voor Fenerbahce. Voorheen werd ook Olympiakos genoemd als mogelijke nieuwe club.

Beni Badibanga verlaat Standard. Hij gaat aan de slag bij Waasland-Beveren, waar hij maandagmiddag een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar zal tekenen.

* Een behoorlijke sensationele wending in de transfersoap rond Zinho Gano. De aanvaller verhuist mogelijk toch niet naar Standard. De aanvaller van KV Oostende is aan het twijfelen gebracht door een andere club, Racing Genk.

* Racing Genk zou Mohamed Aly Camara voor de neus van Standard wille wegplukken.

* Nana Opoku Ampomah blijft bij Waasland-Beveren. Hij zette zijn kribbel onder een nieuwe verbintenis tot 2021.

* Mohamed Salah heeft zijn contract bij Liverpool met vijf seizoenen verlengd. Hij bljift de Reds dus trouw.

* Stefano Denswil zou mogelijk toch bij Club Brugge blijven. Er is niet echt veel interesse in de Nederlander en zelf lijkt hij ook niet zo veel zin meer te hebben in een vertrek.

* Anderlecht neemt afscheid van Alexandru Chipciu. De Roemeen wordt verhuurd aan Sparta Praag, met aankoopoptie.

* Peter Olayinka verlaat AA Gent. Hij gaat aan de slag bij Slavia Praag, dat miljoenen euro's voor hem betaalt.

* Obbi Oulare prees zichzelf aan bij Standard, maar zonder succes. Michel Preud'homme koos voor Zinho Gano van KV Oostende.

* Omdat Marvelous Nakamba volgend seizoen met het rugnummer 18 speelt, is meteen ook duidelijk dat Guillaume Hubert geen toekomst meer heeft bij Club Brugge. Het was immers zijn nummer. De doelman is overbodig geworden bij Club en zal vertrekken.

Poll: Is Club voldoende gewapend voor een nieuwe titel al?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Oostende  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024