Real-geruchten blijven groeien: “We houden een locker vrij voor Neymar”

Real-geruchten blijven groeien: “We houden een locker vrij voor Neymar”
Zaterdag 30 juni 2018 - 18:22   I  

Neymar focust zich nu enkel en alleen op het wereldkampioenschap in Rusland, maar na afloop van het toernooi moet de Braziliaan een beslissing nemen over zijn toekomst op clubniveau. Ondertussen blijven de geruchten omtrent een overstap naar Real Madrid maar groeien.

Eerder deze week meldde Don Balon nog dat Manchester City een poging zou willen ondernemen om Cristiano Ronaldo weg te halen bij Real Madrid. Iets wat als muziek in de oren van Real-voorzitter Florentino Perez klinkt, want dat zou betekenen dat de weg naar Madrid open ligt voor Neymar.

Bij Real Madrid zien ze in Neymar een ideale opvolger van Ronaldo – iemand die op lange termijn de grote vedette van de club moet zijn en voor trofeeën kan zorgen. Zelf hult Neymar zich tijdens het WK in stilzwijgen over zijn toekomstplannen.

Neymar zou onze ploeg heel wat kunnen bijbrengen”

Bij PSG hopen ze dat Neymar gewoon in het Parc des Princes blijft voetballen, maar stilaan moeten ze toch schrik krijgen. Dani Carvajal, de rechtsachter van Real Madrid voedde alvast de geruchten omtrent de komst van Neymar. “Of Neymar geboren is om het shirt van Real te dragen? Dat weet ik niet”, vertelde de verdediger aan Cadena SER.

“Het is natuurlijk wel zo dat Real Madrid altijd probeert om de beste spelers ter wereld naar Santiago Bernabéu te halen. Neymar zou onze ploeg zeker en vast heel wat kunnen bijbrengen”, ging Carvajal verder. “Als Florentino Perez vastbesloten is om Neymar vast te leggen, dan houden we een locker voor hem vrij.”

Poll: Hoop jij dat Neymar naar Real Madrid gaat?

TAGS  I  Carvajal  I  Real Madrid  I  PSG  I  Neymar

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024