Zuur voor Anderlecht: Trezeguet bevestigt transfer naar Italiaanse topclub

Zuur voor Anderlecht: Trezeguet bevestigt transfer naar Italiaanse topclub
Zaterdag 30 juni 2018 - 16:04   I  

Bij RSC Anderlecht zien ze het niet graag gebeuren, maar Mahmoud Hassan, beter bekend als Trezeguet, is op weg naar de Italiaanse top. De technisch vaardige vleugelaanvaller bevestigde nu zelf dat hij op het punt staat om bij Internazionale te tekenen.

Anderlecht verhuurde Trezeguet tijdens de voorbije jaargang aan Kasimpasaspor, en daar maakte de Egyptenaar indruk met 16 doelpunten en acht assists in 33 wedstrijden. Bij Kasimpasa aarzelden ze niet en lichtten ze de aankoopoptie van 2,5 miljoen euro. Een prikje, dat blijkt nu nog maar eens.

Kasimpasa zal Trezeguet immers met een flinke meerwaarde doorverkopen aan… Internazionale. De Milanese topclub staat op het punt om zich te versterken met de ex-speler van Anderlecht.

Niét naar Zenit of Schalke 04

“Ik ga bij Inter tekenen en zal vervolgens één jaar op uitleenbasis bij Parma gaan spelen”, vertelde Trezeguet aan Gazzetta dello Sport. De winger kon ook bij Zenit Sint-Petersburg, Schalke 04 en Galatasaray terecht, maar kiest dus voor een avontuur bij Inter.

Hoeveel de Italianen zullen betalen voor Trezeguet is nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Anderlecht miljoenen misloopt.

Poll: Kan Trezeguet het maken bij Inter?

TAGS  I  Trezeguet  I  Anderlecht  I  Kasimpasa  I  Internazionale

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024