'Rode Duivels Januzaj en Dendoncker genieten interesse van Engelse topclub'

'Rode Duivels Januzaj en Dendoncker genieten interesse van Engelse topclub'
Vrijdag 29 juni 2018 - 13:30   I  

Voor enkele Rode Duivels werd het gisteren een erg mooie avond. Leander Dendoncker kreeg de kans van Roberto Martinez om zich in de kijker te spelen en ook Adnan Januzaj mocht bewijzen waarom de Spanjaard hem er zo graag bij wou in Rusland.

Vooral voor die eerste is het belangrijk om een goede indruk achter te laten. Dendoncker probeert namelijk nog steeds een mooie transfer naar de Premier League te versieren en sterke prestaties op het WK zullen hem dan ook geen windeieren leggen.

Dat blijkt ook uit berichten die komen overgewaaid uit Engeland, want zo schrijft Express dat Manchester United opnieuw haar oog heeft laten vallen op de middenvelder. United vervoegt zo het lijst met onder andere West Ham, Watford en zelfs Manchester City.

Januzaj doet United twijfelen

Manchester United twijfelt daarnaast ook of het Adnan Januzaj terug zou halen naar Old Trafford of niet. United heeft namelijk een clausule in het contract laten opnemen dat ze Januzaj voor 11,5 miljoen euro terug kunnen overkopen. United gelooft dus nog steeds dat Januzaj het kan maken in de Premier League.

Poll: Moeten beide jonge spelers naar United?

TAGS  I  Anderlecht  I  Real Sociedad  I  Januzaj  I  Dendoncker  I  Rode Duivels  I  WK

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023