Transfermarkt LIVE: Kroos versiert transfer na uitschakeling, Engels heeft beslist

Transfermarkt LIVE: Kroos versiert transfer na uitschakeling, Engels heeft beslist
Donderdag 28 juni 2018 - 23:25   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Volgens Spaanse media zou Manchester United Tony Kroos willen overnemen van Real Madrid. Door de uitschakeling van Duitsland kan hij de onderhandelingen nu al aanvatten.

Jorginho zou op het punt staan om Napoli te verlaten voor een nieuw avontuur bij Man City.

* Leya Iseka lijkt niet op weg naar de Belgische kust, maar wel naar Frankrijk. Anderlecht zou volgens L'Equipe namelijk een akkoord hebben met Toulouse omtrent een transfer van de jonge spits. 

* Standard haalde met Senna Miangue concurrentie op de linkerflank. De Luikenaars konden het jonge talent weghalen bij Cagliari Calcio met een constructie die ze eerder ook al gebruikten met Konstantinos Laifis. Ze huren hem eerst twee seizoenen én hebben een aankoopoptie.

* Volgens Het Nieuwsblad ziet Club Brugge in Djordje Jovanovic een potentiële opvolger voor Wesley, maar toch zal de Serviër niet meteen in actie komen voor blauw-zwart. De Belgische landskampioen zou immers van plan zijn om de jonge spits meteen uit te lenen aan een andere Belgische eersteklasser zodat hij de Jupiler Pro League kan leren kennen.

* Nicolas Lombaerts en Zinho Gano zijn in principe goed genoeg voor de ploeg van Gert Verheyen, maar bij Oostende staken ze de voorbije weken niet onder stoelen of banken dat de twee grootverdieners nogal zwaar op de begroting wegen. Beide heren mogen bij een leuk bod dan ook beschikken.

* De 21-jarige Wesley zou volgens Italiaanse bronnen alvast een akkoord hebben met Lazio. Club Brugge hoopt op een transfersom tussen de 12 en 15 miljoen euro. Zolang er geen deal is, blijft Club-trainer Ivan Leko zijn spits gewoon gebruiken.

*Björn Engels speelt wellicht ook volgend seizoen gewoon bij Olympiakos. Silvio Proto, Guillaume Gillet én Vadis Odjidja mogen de Griekse topclub verlaten.

*Club Brugge staat op het punt om Anthony Limbombe te verkopen. Het Engelse Huddersfield zal 12 miljoen euro op tafel leggen, de laatste details van de transfer worden afgerond.

*In de entourage van Colin Coosemans klonk het al dat AA Gent en KV Mechelen een akkoord hadden over de doelman, maar bij Gent spreken ze dat tegen. Verwarring, maar toch zou de deal rond moeten komen.

*Wayne Rooney is op weg naar de Amerikaanse Major League Soccer. De 32-jarige Engelsman tekende een contract van twee seizoenen bij DC United kunnen tekenen.

*Everton heeft een oogje op Ante Rebic, de Kroatische WK-ganger van Eintracht Frankfurt.

*Jorginho, de Italiaanse middenvelder van Napoli, staat dicht bij een overstap naar Manchester City.

*Real Madrid zou Romelu Lukaku willen. De club is bereid om Cristiano Ronaldo én 50 miljoen euro te bieden aan Manchester United.

*Anderlecht heeft een bod van 5 miljoen euro gedaan op Bubbacarr Sanneh, een 23-jarige centrale verdediger van FC Midtjylland. De Denen hebben het bod geweigerd.

*Chelsea is bereid om de vraagprijs van 70 miljoen euro te voldoen voor Alisson. Dat zou betekenen dat Thibaut Courtois vertrekt bij de Blues.

Poll: Hoop jij dat Odjidja terugkeert naar België?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Oostende  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024