'Club Brugge ziet toptarget medische testen afleggen bij Dinamo Zagreb'

'Club Brugge ziet toptarget medische testen afleggen bij Dinamo Zagreb'
Woensdag 27 juni 2018 - 12:15   I  

De transferhonger van Club Brugge is nog niet gestild. De Belgische landskampioen haalde de jongste weken al enkele nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar er is nog meer schoon volk in aantocht.

Club Brugge maakte jacht op Lovro Majer, een 20-jarige aanvallende middenvelder van Lokomotiva Zagreb. Majer leek op weg naar Dinamo Zagreb, maar omdat de onderhandelingen maar blijven aanslepen maakte ook blauw-zwart kans op de handtekening van de speler.

Majer staat in Kroatië te boek als een toptalent. De middenvelder is belofteninternational en de interesse in de speler was groot. Dat zorgde er ook voor dat zijn prijskaartje danig de hoogte inging. Club Brugge probeerde naar verluidt dus een poging te ondernemen, maar zonder succes.

Medische testen

Zo schrijven Kroatische media volgens Het Nieuwsblad dat de jonge Kroaat dan toch rond zou zijn met Dinamo Zagreb. Hij zou er zelfs al zijn medische testen hebben afgelegd. Zo grijpt Club Brugge naast een offensieve middenveld, al lopen er momenteel wel enkele jongens rond in Brugge die zo'n rol voor hun rekening kunnen nemen.

Poll: Heeft Club Brugge nog een offensieve middenvelder nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Majer  I  Dinamo Zagreb

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024