"Eden Hazard is net zo goed als Lionel Messi"

Woensdag 27 juni 2018 - 08:50   I   door Redactie

Graeme Jones werkt al 22 jaar samen met Roberto Martinez. Hij is ook nu de assistent-bondscoach bij de Rode Duivels. Jones is zwaar onder de indruk geraakt van Eden Hazard. Hij plaatst de topspeler van Chelsea zelfs in de allerhoogste categorie.

"Hazard vergelijken met Messi? He's in the same class. Ik zal je uitleggen waarom. Heb je de Cup Final gezien, Chelsea-Manchester United? Eden heeft die middag Chelsea in zijn eentje de trofee bezorgd. Híj creëerde de penalty, en híj zette de penalty om. Eden is op het punt gekomen in zijn carrière dat hij 'een matchwinnaar' is geworden. Zo zijn er niet veel in het internationale voetbal: Messi is er één van", laat Jones optekenen in Het Laatste Nieuws.

"Eden is nu op zijn top", gaat Jones verder. "Hij is fit, mentaal sterk, heeft ervaring, rust in zijn spel... Eden is vandaag zo ver dat hij voor een wedstrijd kan zeggen: 'Deze match trek ik naar mij toe.'"

Engeland

Jones weet zelf niet of de Rode Duivels nu eerste of tweede willen worden. Bijgevolg is het koffiedik kijken wat de wedstrijd van donderdag tegen Engeland zal brengen. "Serieus? Ik wéét het niet. Dit wordt misschien wel een van de meest bizarre interlands ooit. Willen beide teams winnen? Willen zij gelijkspelen? Verliezen?"

Poll: Vind jij Hazard zo goed als Messi?

TAGS  I  Hazard  I  Jones  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024