Vanhaezebrouck voelt de bui nu al hangen: “Dat gaat zéér moeilijk worden!”

Vanhaezebrouck voelt de bui nu al hangen: “Dat gaat zéér moeilijk worden!”
Dinsdag 26 juni 2018 - 15:30   I  

Marc Coucke, Hein Vanhaezebrouck en Luv Devroe zijn aan een ambitieus project bezig bij Anderlecht. Paars-wit wil weer aansluiting bij de top en wil komend seizoen meestrijden op drie fronten. Daarvoor wil het de selectie flink versterken en ook coach Vanhaezebrouck voelt een nieuwe wind.

“Ik voel dat er een nieuwe wind waait, dat we vooruit willen en dat we willen verjongen”, aldus Vanhaezebrouck tegenover Sport/Voetbalmagazine. “Tel het aantal jeugdploegen op die kampioen zijn geworden en hoeveel jeugdinternationals we hebben. Is het dan niet logisch dat Anderlecht altijd met een jonge kern aan het seizoen moet beginnen? Dat is Anderlecht, dat is de richting die we uit moeten gaan.”

Toch voelt Vanhaezebrouck de bui nu al hangen en geeft hij opvallend toe dat het geen gemakkelijk seizoen zal worden. “'Ik kan nu al zeggen dat we voor een moeilijk seizoen staan. Maar deze groep heeft honger en we willen de strijd aangaan met de andere ploegen. Het is wel een voordeel dat ik er vanaf dag één van de voorbereiding bij ben”, aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Denk jij dat Anderlecht kampioen gaat worden?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Coucke  I  Devroe

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024