Dendoncker wil iets kwijt: "Dit is écht frustrerend"

Dendoncker wil iets kwijt:
Dinsdag 26 juni 2018 - 07:30   I  

De Rode Duivels bereiden zich momenteel volop voor op de laatste groepswedstrijd tegen Engeland. Een vreemde wedstrijd, waarin de Belgen niet met hun sterkste elftal zullen spelen. Enkele spelers krijgen rust en andere spelers worden aan de kant gehouden omdat een schorsing boven hun hoofd hangt door het aantal gele kaarten.

Dat betekent dat enkele andere jonges hun kans zullen krijgen, zoals misschien wel een Leander Dendoncker. Dendoncker is samen met Adnan Januzaj de enige veldspeler die geen speelminuten kreeg van bondscoach Roberto Martinez. Frustrerend volgens de middenvelder/verdediger van Anderlecht.

"Het is altijd frustrerend als je niet mag spelen. Het is ook niet mijn eigen keuze, maar de bondscoach weet dat ik klaar ben om tegen Engeland te spelen. Maar hij weet ook dat als ik donderdag niet speel, ik de ploeg dan zal blijven spelen", wist Dendoncker te vertellen volgens L'Avenir.

"Bevorderlijk voor mijn niveau"

Dendoncker zelf leert ondertussen wel veel bij. Het niveau bij de Rode Duivels ligt erg hoog en daar profiteert ook hij van. "Het tempo en het niveau liggen uiteraard veel hoger dan in België. Dat is ook logisch als je ziet waar iedereen speelt. De intensiteit en de snelheid van uitvoering zijn hoger en dat is uiteraard bevorderlijk voor mijn eigen niveau", aldus Dendoncker volgens Sporza.

Poll: Krijgt Dendoncker zijn kans tegen Engeland?

TAGS  I  Dendoncker  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  WK

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024