Ciman speelt zich in de kijker na mislopen WK en prijkt naast Zlatan

Ciman speelt zich in de kijker na mislopen WK en prijkt naast Zlatan
Maandag 25 juni 2018 - 23:45   I  

Laurent Ciman kreeg een erg bittere pil te slikken. De centrale verdediger werd als reserve opgenomen in de selectie van de Rode Duivels van het WK maar viel alsnog af. Nu lijkt Ciman die teleurstelling volledig te hebben verwerkt. Afgelopen week scoorde de verdediger al een prachtige vrije trap en nu is Ciman ook geselecteerd voor het MLS All-Star Team.

Dat team neemt het op 1 augustus in Atalante tegen Juventus op. Eerder was die eer al weggelegd voor Bayern München, Real Madrid, Manchester United, Arsenal en Chelsea. De allerbeste spelers van de MLS (Amerikaanse competitie) worden geselecteerd voor de topmatch en Laurent Ciman is er voor de tweede keer weer bij. Zo prijkt Ciman naast namen als Zlatan Ibrahimovic en Carlos Vela.

In 2015 was Laurent Ciman ook al een All-Star. En Jelle Van Damme kreeg die eer in 2016. In 2017 werd geen enkele Belg geselecteerd. Na het mislopen van het WK speelt Ciman zich dus in de kijker en wordt de verdediger beloond voor zijn goede prestaties in de Amerikaanse competitie. Bij Los Angeles Football Club is Ciman een zeer gewaardeerde kracht.

All-Star Team:

Doelman: Brad Guzan (Atlanta United FC)

Verdedigers: Michael Parkhurst (Atlanta United FC), Laurent Ciman (Los Angeles Football Club), Graham Zusi (Sporting KC)

Middenvelders: Miguel Almiron (Atlanta United FC), Ezequiel Barco (Atlanta United FC), Darlington Nagbe (Atlanta United FC), Diego Valeri (Portland Timbers)

Aanvallers: Josef Martinez (Atlanta United FC), Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy), Carlos Vela (Los Angeles Football Club)

Poll: Vind jij dat Ciman terecht in het All-Star team staat?

TAGS  I  Ciman  I  MLS  I  Rode Duivels

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024