‘Met deze namen hoopt Engeland de Rode Duivels opzij te zetten’

‘Met deze namen hoopt Engeland de Rode Duivels opzij te zetten’
Maandag 25 juni 2018 - 13:46   I  

Bondscoach Roberto Martinez liet eerder al weten een paar spelers rust te geven en te sparen. Ook Gareth Southgate van Engeland zal waarschijnlijk enkele basispionnen wisselen. Momenteel is er een grote discussie gaande of groepswinst wel een goede uitgangspositie is.

De belangrijkste speler om in het oog te houden is topspits Harry Kane. De goaltjesdief is momenteel topscorer van het WK met vijf doelpunten en zit in bloedvorm. Drie nieuwe namen worden alvast in de basiself verwacht en het kan zijn dat ook enkele vermoeide spelers rust gaan krijgen.

“United-aanvaller Marcus Rashford (voor Raheem Sterling), Tottenham-linksachter Danny Rose (voor Ashley Young) en Tottenham-middenvelder Eric Dier of City-middenvelder Fabian Delph (voor Jesse Lingard). Dat zijn drie nieuwe namen die we donderdag in Kaliningrad in actie kunnen zien komen tegen de Belgen”, zo meldt Het Nieuwsblad.

Harry Kane

Het kan echter goed zijn dat bondscoach Southgate de aanvaller van Tottenham ook op de bank zet. Voorin heeft Engeland veel weelde. Vooral Jamie Vardy kan met zijn snelheid een belangrijk wapen tegen de Belgen zijn. Kane zelf is op een missie en wil topscorer van het WK worden. Vanochtend trainden overigens enkel de wisselspelers en kregen de basisspelers vrij. Delle Alli was ook weer van de partij.

Poll: Wie gaat er winnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland  I  Martinez  I  WK  I  Kane

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024