‘Harde klap voor Brazilië, sterkhouder valt uit tot de halve finale’

‘Harde klap voor Brazilië, sterkhouder valt uit tot de halve finale’
Maandag 25 juni 2018 - 11:00   I  

De Braziliaanse nationale ploeg heeft het moeilijk. De Goddelijke Kanaries hadden zeer veel moeite met Costa Rica en konden nipt de drie punten uit de brand slepen. Neymar is niet in goede doen en nu is ook Douglas Costa geblesseerd uitgevallen.

Tegen Costa Rica was Douglas Costa één van de sterkhouders bij de Braziliaanse nationale ploeg. De sterspeler van Juventus viel in die match echter ook uit met dijblessure aan het rechterbeen en moet zeker twee duels op het wereldkampioenschap missen.

Globo Esporte meldt dat Douglas Costa zeker vijftien tot twintig dagen out zal zijn. Woensdag mist hij al de wedstrijd tegen Servië en ook de achtste finale zal het dribbelwonder niet halen. Als Brazilië zich weet te plaatsen voor de kwartfinale dan is die wedstrijd ook hoogst onzeker.

Halve finale

Pas als de Goddelijke Kanaries de halve finale halen, zou Douglas Costa eventueel terug in actie kunnen komen. De dokter van Brazilië, Rodrigo Lasmar, heeft nog niets officieel vrijgegeven over de blessure van Douglas Costa. Lasmar zei enkel dat de Braziliaan een blessure heeft opgelopen in de 84e minuut tegen Costa Rica.

Poll: Is dit een flinke tegenvaller voor Brazilië?

TAGS  I  Douglas Costa  I  Brazilie  I  Juventus  I  Neymar

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024