Engelse bondscoach Southgate na 6-1 tegen Panama: "Ik ben teleurgesteld"

Engelse bondscoach Southgate na 6-1 tegen Panama:
Zondag 24 juni 2018 - 19:29   I  

Engeland won zondagnamiddag met 6-1 van Panama. Iedereen gelukkig denk je dan, maar toch kon bondscoach Gareth Southgate niet echt genieten tijdens en na de wedstrijd. Hij deed na het laatste fluitsignaal opvallende uitspraken.

“Ik heb niet echt genoten van onze prestatie”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Southgate. “De start was niet goed en ik ben ook niet blij met het doelpunt van Panama op het einde, maar tussendoor toonden we wel goede dingen."

"Misschien ben ik iets te kritisch", ging de Engelse oefenmeester verder. "Gedurende 35 tot 40 minuten was het echt heel goed, maar in de tweede helft draaide het veel minder goed.”

Eén doelpunt nodig

Southgate wilde zijn spelers liever nog wat zien doorduwen. “Tijdens de rust stond het 5-0 en wisten we dat we nog een doelpunt nodig hadden om bovenaan te staan. Daarom ben ik teleurgesteld met het tegendoelpunt.”

“Maar het doet deugd dat iedereen beloond wordt voor het harde werk van de voorbije weken. De ploeg geniet van het voetbal dat ze brengt en ik ben zeker dat de Engelse fans ook tevreden zijn.”

Poll: Begrijp jij Southgate?

TAGS  I  Engeland  I  Panama  I  Southgate

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023