'Cristiano Ronaldo duwt mes nog dieper in de wonde van Lionel Messi'

'Cristiano Ronaldo duwt mes nog dieper in de wonde van Lionel Messi'
Vrijdag 22 juni 2018 - 12:30   I  

Argentinië heeft haar lot na de nederlaag tegen Kroatië gisteren niet meer in eigen handen. Lionel Messi zal dan ook met een bang hartje kijken naar de wedstrijd tussen Nigeria en IJsland straks. Cristiano Ronaldo die ziet het ondertussen allemaal graag gebeuren.

Een WK met Portugal en Argentinië wordt meteen ook een strijd tussen Crisitano Ronaldo en Lionel Messi. Beide voetballers zijn briljant en strijden al hun hele carrière tegen elkaar. Voor de titel in Spanje, voor de Champions League, voor de Gouden Bal,... Steeds wordt het een strijd tussen Ronaldo en Messi.

Voor het WK lijkt die strijd gestreden. Cristiano Ronaldo heeft Portugal (zo goed als zeker) met flair naar de volgende ronde gebracht, terwijl Messi zijn land niet kon helpen. Een overwinning waar Cristiano Ronaldo ongetwijfeld van geniet. Hij kon het dan ook niet laten om vandaag via Instagram, een dag na de pijnlijke nederlaag van Messi, een foto te posten van zijn overwinning tegen Marokko. Een simpele vlag van Portugal volstaat vandaag om het mes nog wat dieper in de wonde van de kleine Argentijn te duwen.

Poll: Geniet Cristiano Ronaldo van de 'vernedering' van Messi?

TAGS  I  Ronaldo  I  Messi  I  Portugal  I  Argentinië  I  WK

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024