Zwak Uruguay heeft genoeg aan één doelpuntje van Suarez

Zwak Uruguay heeft genoeg aan één doelpuntje van Suarez
Woensdag 20 juni 2018 - 18:50   I  

Voor vuurwerk hoef je niet in groep A te zijn. Rusland kon zich gisteren al plaatsen en bij winst was ook Uruguay al zeker van de volgende ronde. Uruguay toonde weinig en had aan één doelpunt van Suarez genoeg om te winnen. Volgende wedstrijd mogen Rusland en Uruguay onderling uitmaken wie met de groepswinst gaat lopen.

Uruguay kon in de vorige wedstrijd tegen Egypte niet overtuigen en ook vandaag speelde de Uruguayanen echt niet goed. Halfweg de eerste helft kwam Uruguay op voorsprong. Een cadeautje van doelman Alowais, die volledig onder de bal dook waardoor Suarez de bal simpel kon wegleggen.

In de tweede helft probeerde Uruguay dat verlossende tweede doelpunt te maken, maar echt overtuigend was dat niet. Saudi-Arabië probeerde wel af en toe te prikken, maar was offensief onmondig. Daardoor kwam Uruguay ook nooit echt in de problemen. Een matige pot voetbal met een logische winnaar. Al zullen Cavani en Suarez wel uit een ander vaatje mogen tappen als ze Rusland willen aftroeven voor de eindwinst in groep A.

Poll: Wie pakt de groepswinst?

TAGS  I  WK  I  Uruguay  I  Saudi-Arabië

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024