Zo reageert Roberto Martinez na openingswedstrijd Rode Duivels

Zo reageert Roberto Martinez na openingswedstrijd Rode Duivels
Maandag 18 juni 2018 - 19:12   I  

De Rode Duivels hebben hun eerste drie punten op het WK beet. Panama ging met nodige moeite voor de bijl, na goals van Dries Mertens en Romelu Lukaku (2). Bondscoach Roberto Martinez toonde zich na het laatste fluitsignaal een tevreden man.

“Een eerste zege op een groot toernooi is altijd belangrijk en speciaal”, stak Martinez voor de camera van Sporza van wal. “Panama was heel goed georganiseerd. In de tweede helft toonden we iets meer kwaliteit met Mertens, Hazard, De Bruyne en Lukaku. In combinatie met onze teamspirit maakten we het verschil.”

“Of we getwijfeld hebben? Neen, we wisten dat we kalm moesten blijven. En zeker niet gefrustreerd raken. We hebben de drie punten beet en nu kunnen we ons focussen op de volgende wedstrijd tegen Tunesië.”

Wereldkampioen?

In tegenstelling tot enkele grote landen wonnen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op dit WK wél. Groeien we stilaan meer toe naar het niveau van een wereldkampioen? “Neen, neen. We deden het goed vandaag, maar we moeten nu niet over meer gaan spreken. We denken enkel aan de volgende match.”

Poll: Zijn we kandidaat om het WK te winnen?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Panama

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024