Club Brugge treedt eerste training aan met 8 (!) nieuwkomers

Club Brugge treedt eerste training aan met 8 (!) nieuwkomers
Maandag 18 juni 2018 - 14:00   I  

De training van de eersteklassers in België zijn weer begonnen. Zo startte ook landskampioen Club Brugge zijn training vlak voor de eerste wedstrijd van de Rode Duivels. Bij blauw-zwart zien we maar liefs 8 (!) nieuwe spelers. Drie aankopen en vijf jeugdspelers die de kans krijgen.

Nieuwkomer Arnaut Groeneveld kreeg nog rust na zijn interlandverplichtingen maar Mats Rits, Siebe Schrijvers en doelman Karlo Letica waren wel present op training. De Kroatische goalie moet het keepersprobleem bij de landskampioen oplossen.

Ook vijf jeugdspelers krijgen de kans om zich te bewijzen in de A-kern van Club Brugge. Openda, Schoonbaert, Baiye, Ngonge en doelman Shinton zijn vijf talenten die tijdelijk (tot de stage) de kans krijgen om zich in de kijker te spelen. Vrijdag staat een eerste oefenmatch tegen provincialer Heist op het programma.

Simons

Ook is er voor de eerste keer een nieuwe rol weggelegd voor Timmy Simons. De voormalig middenvelder van Club Brugge heeft afscheid genomen van het veldspel bij blauw-zwart. De routinier zal voortaan hoofdtrainer Ivan Leko ondersteunen.

Poll: Wordt Club Brugge komend seizoen weer kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Simons  I  Letica  I  Schrijvers  I  Rits

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024