Kwade Neymar haalt fors uit: “Dat is allemaal maar normaal?!

Kwade Neymar haalt fors uit: “Dat is allemaal maar normaal?!
Maandag 18 juni 2018 - 09:48   I  

Brazilië bleef in zijn openingswedstrijd tegen Zwitserland steken op een 1-1-gelijkspel. Er werd veel verwacht van ‘De Goddelijke Kanaries’, maar ze stelden flink teleur. Vedette Neymar op kop. Al was dé ster van het Braziliaanse nationale elftal na afloop van de partij niet mals.

Na het laatste fluitsignaal hekelde Neymar de harde aanpak van de Zwitsers en de spelleiding. “Ik werd geraakt en had even pijn, maar het is niets om je zorgen over te maken”, vertelde Neymar over het moment dat hij even liep te hinken. “Na de wedstrijd doet dat iets meer pijn, maar het valt wel mee.”

"Ik moet voetballen of proberen om te voetballen"

“Dat ik in totaal tien keer tegen de grond gewerkt werd? Daar heb ik niets over te zeggen. Ik moet gewoon voetballen of proberen om te voetballen”, toonde Neymar zich kritisch tegenover de fysieke Zwitsers.

“Het is aan de scheidsrechter om de overtredingen te zien. Ik denk dat het normaal is dat er veel fouten zijn op mij. Al moeten we daar misschien meer aandacht aan schenken, want al die overtredingen zijn tegenwoordig maar normaal in het voetbal.”

"Duw op Miranda"

Ook over het doelpunt van Zwitserland gaf Neymar zijn mening. “Ik denk dat Miranda een duw krijgt. Dus het was een overtreding. Maar het is niet aan mij om daarover te praten. Er staan professionals op en naast het veld die verantwoordelijk zijn. Zij moeten hun job doen.”

Poll: Moet Neymar meer beschermd worden door de arbiters?

TAGS  I  Neymar  I  Brazilië  I  Zwitserland

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024