Preud'homme heeft straffe plannen met Standard: "Ik vertrouw hem volledig"

Preud'homme heeft straffe plannen met Standard:
Zaterdag 16 juni 2018 - 16:15   I  

Michel Preud'homme zijn sabbatjaar zit er al op. Hij mag vanaf volgend seizoen de sportieve lijnen uitzetten bij Standard. Zowel op als naast het veld wil de nieuwe trainer zijn stempel op de club drukken. Hij wordt dan ook meer dan enkel de nieuwe trainer.

Wat zijn plannen eerder al waren bij Club Brugge, trekt hij nu door naar Standard. Het is de bedoeling dat hij niet meer elke dag op het veld zal staan, maar hij zal Emilio Ferrera de trainingen vaak laten leiden. Op die manier kan Preud'homme zich ook op andere zaken concentreren.

Het is duidelijk dat ik er niet altijd zal zijn. Ik kan 's morgens aan iets beginnen en in de namiddag aan iets anders werken. Er zijn heel wat zaken die moeten gebeuren in een club? Emilio Ferrera, die ik volledig vertrouw, zal de trainingen kunnen leiden. Kwalitatieve trainingen geven is een van zijn sterkste punten. Ik kan dan wat afstand nemen en alles rustig bekijken vanop een afstand. Als er iets niet goed loopt, kan ik dat sneller aanpakken", aldus Preud'homme in La DH.

Poll: Zal deze werkwijze werken?

TAGS  I  Standard  I  Preud'homme

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024