Mbokani reageert op interesse van Anderlecht, Club Brugge en Antwerp

Mbokani reageert op interesse van Anderlecht, Club Brugge en Antwerp
Vrijdag 15 juni 2018 - 16:50   I  

Dieumerci Mbokani stond tijdens het voorbije seizoen op de loonlijst bij Dynamo Kiev, maar daar loopt zijn contract aan het einde van deze maand af. De Congolese aanvaller is een vrij man en kan gaan en staan waar hij wil. Zien we Mbokani volgend seizoen terug in België? Het is niet onmogelijk.

Eerder deze week lekte uit dat Anderlecht, Club Brugge en Royal Antwerp FC een oogje hebben op de inmiddels 32-jarige Mbokani. Of de spits ook effectief voor een nieuw avontuur in de Belgische competitie zal kiezen, is nog niet duidelijk.

Oekraïense media melden immers dat ook Shakhtar Donetsk en Trabzonspor in de rij staan om Mbokani in te lijven. De interesse van de Turkse ploegen Erzurumspor en Bursaspor is niet serieus, maar de Congolees lijkt momenteel op weg naar Shakhtar Donetsk.

Mbokani reageert

Ondertussen heeft Mbokani ook gereageerd op de geruchten die hem in verband brengen met een terugkeer naar België. In een reactie aan de Franstalige krant La Capitale was Mbokani kort en bondig: “Ik weet niets van de Belgische interesse”, aldus de spits.

Poll: Denk jij dat Mbokani terugkeert naar België?

TAGS  I  Mbokani  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024