Verwarrende aanstelling Hierro zorgt voor storm bij Spanje: "Dramatisch"

Verwarrende aanstelling Hierro zorgt voor storm bij Spanje:
Woensdag 13 juni 2018 - 14:20   I  

De Spaanse nationale ploeg heeft daags voor het wereldkampioenschap in Rusland een nieuwe bondscoach aangesteld. Eerst kwam het nieuws naar buiten dat Albert Celades de bondscoach zal worden, maar kort daarna maakte de Spaanse voetbalbond bekend dat Fernando Hierro aan het roer zal staan.

De technisch directeur van de Spaanse voetbalbond Fernando Hierro zal rond 17u30 officieel worden voorgesteld als nieuwe bondscoach tijdens een persconferentie in Krasnodar. Vrijdag tegen Portugal zal Hierro al op de bank zitten. Mogelijk wordt Albert Celades zijn rechterhand maar daar is nog geen officiële melding van.

Julen Lopetegui werd ontslagen omdat hij zonder toestemming van de Spaanse voetbalbond onderhandelingen heeft gevoerd met Real Madrid. Fernando Hierro is een ex-aanvoerder van de Koninklijke en het is dan ook verrassend dat net een Real Madrid-icoon wordt aangesteld als vervanger.

Ook de voetbalwereld reageert geschokt op het nieuws en de aanstelling van Hierro. Vooral de verwarring over wie nu precies de nieuwe bondscoach zal zijn, zorgde voor veel ongeloof. "Dramatisch" en "Waar is de logica?!", zijn maar enkele van de vele reacties op sociale media.

Poll: Is Hierro de juiste keuze voor de Spaanse nationale ploeg?

TAGS  I  Spanje  I  Lopetegui  I  Hierro  I  Celades  I  WK

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022