Thiago Silva flirt met toptransfer: “Daar kan ik geen ‘nee’ tegen zeggen”

Thiago Silva flirt met toptransfer: “Daar kan ik geen ‘nee’ tegen zeggen”
Dinsdag 12 juni 2018 - 16:00   I  

Thiago Silva maakte in 2012 voor 42 miljoen euro de overstap naar Paris Saint-Germain. Sindsdien lonkt onder andere Barcelona naar de Braziliaanse verdediger maar tot een transfer kwam het nooit. Nu ziet het er naar uit dat Thiago Silva in de herfst van zijn carrière toch nog een verrassende toptransfer gaat maken.

De Braziliaanse international flirt althans openlijk met het Italiaanse AC Milan, de club waar hij tussen 2009 en 2012 voor speelde. “Milan blijft voor altijd in mijn hart”, laat Thiago Silva weten tegenover La Gazzetta dello Sport. “Hoe zou ik ‘nee’ kunnen zeggen tegen Milan? Het is nooit eenvoudig om over de toekomst te praten, maar zeg nooit nooit in de voetbalwereld. Alles is mogelijk. Terugkeren aan het einde van mijn carrière zou prachtig zijn.”

Thiago Silva heeft nog een contract tot 2020 en ziet het uiteindelijk wel goed komen met AC Milan. “Gattuso is de perfecte trainer op dit moment”, vervolgt Silva. “Ik ben groot fan van Milan en ik volgde wedstrijden met grotere belangstelling. Het Italiaanse en Europese voetbal hebben het echte Milan nodig. De weg is misschien lang, maar sommige problemen moet je onderweg zien op te lossen. Het is nooit eenvoudig voor de spelers, het bestuur en de trainer. Maar Rino doet het geweldig. Hij is nog steeds dezelfde Gattuso. Hij geeft nooit op en doet er alles aan om te winnen.”

WK

Momenteel is Thiago Silva zich met Brazilië aan het voorbereiden op het wereldkampioenschap in Rusland. Over Neymar was de verdediger ook duidelijk. “Hij is net terug van drie maanden blessureleed. Het is normaal dat hij nog niet op zijn beste niveau zit maar hij is wel op de goede weg. Hij is rustig en traint goed”, aldus Thiago Silva.

Poll: Is AC Milan een goede club voor Thiago Silva?

TAGS  I  Thiago Silva  I  Barcelona  I  Neymar  I  PSG  I  Milan

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024