'Real Madrid wil 100 miljoen plus deze United-speler in ruil voor Ronaldo'

'Real Madrid wil 100 miljoen plus deze United-speler in ruil voor Ronaldo'
Dinsdag 12 juni 2018 - 10:50   I  

Het lijkt erop dat Cristiano Ronaldo dit seizoen voor de laatste keer een truitje van Real Madrid heeft gedragen. De Portugese sterspeler is op weg naar de uitgang en wil in de herfst van zijn carrière nog één laatste straffe transfer maken naar een topploeg. Daar moet het sportieve en het financiële plaatje volledig kloppen.

Ronaldo heeft die ploeg ook gevonden, namelijk Manchester United. Zijn ex-ploeg heeft voldoende centen om hem naar Engeland te brengen en hem royaal te belonen met een fenomenaal salaris. Bovendien snakt United met Mourinho (zijn ex-coach) naar successen en Ronaldo is een garantie op succes.

Volgens Don Balon heeft Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, zich ondertussen al neergelegd bij een vertrek van zijn sterspeler. Treuren doet hij niet, want hij ziet meteen de mogelijkheden die gepaard gaan met een transfer. Zo zou Perez 100 miljoen willen én David De Gea in ruil voor Ronaldo. De Spaanse doelman speelde een ijzersterk seizoen en zou in Madrid Keylor Navas moeten vervangen.

Poll: Zou jij Ronaldo graag zien terugkeren naar Manchester United?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Ronaldo  I  De Gea

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023