"Lewandowski speelt volgend seizoen bij deze club"

Maandag 11 juni 2018 - 11:25   I  

Iets minder dan twee weken geleden maakte zaakwaarnemer Pini Zahavi bekend dat zijn cliënt Robert Lewandowski in het tussenseizoen zou vertrekken bij Bayern München. “Robert heeft nood aan een nieuwe uitdaging”, klonk het toen.

Een breuk tussen ‘Lewa’ en Bayern leek in de maak, maar in de Allianz Arena weigeren ze zich voorlopig neer te leggen bij een vertrek van hun doelpuntenmachine. Uli Hoeness, de voorzitter van Bayern München, spreekt in een gesprek met Sky Deutschland resoluut tegen dat Lewandowski straks anderen oorden zal opzoeken.

Her en der werd al gefluisterd dat Bayern een bedrag van 200 miljoen euro op het hoofd van de 29-jarige Lewandowski had gekleefd. “Dat prijskaartje van 200 miljoen euro is quatsch. We zijn niet van plan om Lewandowski te verkopen. Hij speelt volgend seizoen bij Bayern Mücnhen.”

Real Madrid of PSG

Kapitaalkrachtige ploegen zoals Real Madrid en Paris Saint-Germain houden de situatie van Lewandowski hoe dan ook nauwlettend in de gaten. Als blijkt dat de Poolse spits beschikbaar is, is de kans groot dat één van hen zal toehappen.

Poll: Denk jij dat Lewandowski volgend seizoen nog bij Bayern München zal spelen?

TAGS  I  Lewandowski  I  Bayern Mücnhen  I  PSG  I  Manchester United  I  Chelsea  I  Real Madrid

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024