‘Real Madrid slaat zich voor het hoofd na transferwending Neymar’

‘Real Madrid slaat zich voor het hoofd na transferwending Neymar’
Zaterdag 09 juni 2018 - 20:15   I  

Cristiano Ronaldo staat op het punt te vertrekken bij Real Madrid. De Spaanse grootmacht wil dan ook uitpakken met een nieuwe superster, genaamd Neymar. De Braziliaan speelt momenteel bij PSG en flirt al een tijdje met een overgang naar de Spaanse hoofdstad. Nu is er echter een verrassende wending in het transferdossier van Neymar.

Het Spaanse Don Balon meldt dat nieuwbakken coach Thomas Tuchel helemaal naar Londen is gevlogen voor een ‘speciale’ ontmoeting met Neymar. Voorzitter van Real Madrid Florentino Perez heeft goede contacten met de vader van Neymar en sloeg zichzelf voor het hoofd toen hij het nieuws hoorde.

Tuchel heeft naar verluidt een ultieme poging gedaan om de Braziliaan te overtuigen bij PSG te blijven en heeft ook heel het project duidelijk gemaakt. Neymar zal een sleutelrol spelen in de successen die de Franse club in de toekomst gaat boeken.

Nieuw plan

De vader van Neymar zou aan Florentino Perez hebben laten weten dat Tuchel zijn zoon heeft kunnen overtuigen. Real Madrid zal dus met een nieuw plan op de proppen willen komen of Neymar alsnog tot een overstap naar de Spaanse hoofdstad te overtuigen.

Poll: Heeft Real Madrid een kans om Neymar naar de club te lokken?

TAGS  I  Real Madrid  I  Neymar  I  PSG  I  Perez  I  Ronaldo

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023