DONE DEAL: Juventus finaliseert gewenste transfer voor 40 miljoen

DONE DEAL: Juventus finaliseert gewenste transfer voor 40 miljoen
Donderdag 07 juni 2018 - 21:00   I  

Juventus is al jaren ongenaakbaar in eigen land en dat wil het nog een tijd zijn. Ook in Europa wil de Oude Dame weer meestrijden voor de knikkers. De Braziliaan Douglas Cousta speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Juventus maar is nu volledig overgenomen van Bayern München.

Douglas Cousta heeft in Turijn een vierjarig contract getekend dat hem dus tot medio 2022 aan de club verbindt. Bayern München vangt aldus veertig miljoen euro voor de Braziliaanse international. Juventus mag dit bedrag echter komende twee jaar in twee termijnen betalen.

Momenteel is Douglas Cousta zich aan het voorbereiden op het komende Wereldkampioenschap in Rusland. Bovenop de veertig miljoen betaalde Juventus afgelopen seizoen naar verluidt al zes miljoen euro om de winger op huurbasis te laten spelen. Zelf betaalde Bayern München een slordige dertig miljoen euro aan Shakhtar Donetsk.

Piste Praet

Ook zou Juventus nog lang niet klaar zijn op de transfermarkt. De transfer van Douglas Costa zat er al een tijdje aan te komen. Rode Duivel Dennis Praet geniet ook van interesse uit Turijn. De middenvelder maakte een zeer sterk seizoen mee met Sampdoria en wordt alom gegeerd in en buiten Italië.

Poll: Is Douglas Costa een goede aankoop van Juventus?

TAGS  I  Douglas Costa  I  Juventus  I  Bayern Munchen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024