‘Transfer Alderweireld in stroomversnelling na contractvoorstel topclub’

‘Transfer Alderweireld in stroomversnelling na contractvoorstel topclub’
Donderdag 07 juni 2018 - 15:30   I  

Toby Alderweireld lijkt te gaan vertrekken bij Tottenham Hotspur. De centrale verdediger is niet zeker van zijn plek bij The Spurs en heeft volgend seizoen een goedkope verkoopclausule in zijn contract staan. De Engelse club wil de Rode Duivel dan ook zo snel mogelijk verkopen om alsnog veel geld te vangen voor Alderweireld.

Vooral Manchester United wil Toby Alderweireld maar al te graag overnemen. José Mourinho heeft volgens The Standard al een contract voor vijf seizoenen klaarliggen. Daarin zal het 145.000 euro per week gaan verdienen. Wat een pak meer zou zijn dan dat de Rode Duivel nu verdient bij Tottenham.

Het enige struikelblok lijkt het transferbedrag te zijn dat Tottenham Hotspur eist. De Londense club is al meermaals een koppige onderhandelaar gebleken en de Spurs willen vele miljoenen op tafel zien. Naar verluidt is een bod van 60 miljoen euro al afgewezen.

Contractperikelen

Afgelopen seizoen speelde Toby Alderweireld vooral tweede viool bij Tottenham Hotspur. De verdediger kampte met een blessure en wilde ook zijn contract niet verlegen. Coach Mauricio Pochettino besloot de Rode Duivel vervolgens op de bank en soms zelfs op de tribune te zetten. Een vertrekt lijkt dan ook niet meer tegen te houden.

Poll: Is Manchester United een goede club voor Alderweireld?

TAGS  I  Alderweireld  I  Manchester United  I  Tottenham

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024