Real Madrid en Manchester United schrikken: “200 miljoen en niet minder!”

Real Madrid en Manchester United schrikken: “200 miljoen en niet minder!”
Donderdag 07 juni 2018 - 14:30   I  

Bayern München kan komende transferperiode wel eens afscheid gaan nemen van een paar sterkhouders. De Duitse grootmacht is al jaren ongenaakbaar in de Bundesliga maar kan niet schitteren in Europa. Robert Lewandowski is één van de namen die andere oorden wil opzoeken.

Manchester United, Paris Saint-Germain maar vooral Real Madrid worden volop genoemd als de volgende bestemming van de Poolse goaltjesdief. Die topclubs schrikken nu echter na het horen van de transferprijs. Bild meldt dat Bayern München de telefoon niet zal opnemen voor biedingen onder de 200 miljoen euro.

Dat is uiteraard een enorm bedrag voor een 29-jarige aanvaller. Bayern München zit echter wel in een goede onderhandelingspositie want Lewandowski ligt nog tot 2021 vast bij de Duitse landskampioen. Real Madrid is op zoek naar een waardige vervanger voor de minder presterende Karim Benzema en wil Lewa dolgraag binnenhalen.

Champions League

Real Madrid heeft natuurlijk een ferme financiële opsteker gekregen na het winnen van de Champions League maar 200 miljoen euro gaat natuurlijk wel heel ver. Lewandowski wil vooral de beker met de grote oren winnen en ziet die kansen het best bij de Koninklijke. Bayern strandde afgelopen seizoenen twee keer in de halve finale tegen Los Blancos.

Poll: Is 200 miljoen euro een correcte prijs voor Lewandowski?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Bayern Munchen  I  Lewandowski

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024