Anderlecht grijpt naast 'de nieuwe Salah'

Anderlecht grijpt naast 'de nieuwe Salah'
Woensdag 06 juni 2018 - 13:40   I  

Vanavond nemen de Rode Duivels het op tegen Egypte. Door de blessure van Moh Salah missen de bezoekers dé sterspeler waarvoor iedereen naar het stadion komt. Maar Egypte is meer dan alleen Moh Salah en één speler in het bijzonder zal dat vanavond willen laten zien.

Mahmoud Trezeguet Hassan (23) werd door Anderlecht gekocht, maar kon nooit doorbreken bij Anderlecht. Bij het Turkse  Kasimpasa lukte het wel en daar wrijven ze zich ook in de handen. Zij kunnen de jonge Egyptenaar nu voor heel veel geld doorverkopen na het WK.

Bij Anderlecht kon hij het dus niet waarmaken en daardoor grijpt Anderlecht eigenlijk naast de nieuwe Salah. Want volgens zijn begeleider van in Anderlecht kan hij ooit even goed worden, of misschien zelfs nog beter. “Trezeguet wordt zeker even groot als Salah. Die werd ook eerst weggestuurd bij Chelsea om dan na uitleenbeurten een topspits bij Liverpool te worden. Dat parcours volgt Trezeguet ook", aldus Basem Abou El Ela in Het Nieuwsblad.

Geen liefde

De reden dat hij bij Anderlecht niet doorbrak is eigenlijk heel simpel. Hij voelde geen liefde vanwege René Weiler en dan wordt het moeilijk voor een speler zoals Trezeguet. “Natuurlijk moest Trezeguet zich wat aanpassen aan Europa, maar dat is niet de reden dat hij niet slaagde bij Anderlecht. Hij sukkelde ook vijf maanden met een schouderblessure, maar vooral: hij voelde nooit liefde bij Anderlecht. Trezeguet zou sterven voor een coach als die hem waardeert, maar bij Weiler was dat niet het geval. Zo was hij top tijdens een stage en nog kreeg hij geen kans. Zelfs mister Herman Van Holsbeeck begreep het niet."

Poll: Verdiende Trezeguet meer kansen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Trezeguet

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024