Duivels hebben enorm probleem voor wedstrijden tegen Egypte en Costa Rica

Duivels hebben enorm probleem voor wedstrijden tegen Egypte en Costa Rica
Woensdag 06 juni 2018 - 12:40   I  

Allemaal samen naar Rusland, dat is toch de bedoeling. De voorbereiding richting het WK zit in de laatste rechte lijn en de komende twee oefenwedstrijden tegen Egypte en Costa Rica moeten alle twijfels proberen wegnemen.

Van de Duivels-gekte die er was voor het vorige WK is momenteel weinig sprake. Zo hebben de Rode Duivels een groot probleem om mensen naar het stadion te lokken. Er zijn nog enorm veel tickets beschikbaar voor de wedstrijden tegen Egypte en Costa Rica. De matige wedstrijd tegen Portugal, de 'teleurstellende' affiches tegen Egypte en Costa Rica én het tijdstip spelen niet in het voordeel van de Rode Duivels. Of zouden er dan toch meer mensen naar het stadion komen als Radja Nainggolan in de selectie had gezeten?

'Voor de wedstrijd vanavond tegen Egypte zijn slechts 26.000 van de 45.000 beschikbare tickets de deur uit. Het Koning Boudewijnstadion is dus maar voor goed de helft gevuld. Nog tot vandaag 14 uur kunnen kaartjes aangeschaft worden. Maar niet getreurd: voor de uitzwaaimatch tegen Costa Rica, komende maandag, zijn er nog meer tickets beschikbaar. Momenteel geeft de verkoop slechts 21.000 gevulde plaatsen aan.' Dat schrijft Het Nieuwsblad.

 

Poll: Loop jij nog warm voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024