Andres Iniesta komt vlak voor het WK met verrassend nieuws

Andres Iniesta komt vlak voor het WK met verrassend nieuws
Woensdag 06 juni 2018 - 12:10   I  

Andres Iniesta is geen speler meer van Barcelona, maar wel van Vissel Kobe. De Japanse club kon de Spanjaard verleiden met een salaris waar iedereen maar van kan dromen. Voor Iniesta werd die droom werkelijkheid, al is dat hem van harte gegund. Zijn hele carrière heeft hij namelijk dromen laten uitkomen in het shirt van Barcelona.

Dat deed hij ook in het shirt van Spanje. Denk maar aan die beslissende goal tegen Nederland. Nu staat Iniesta voor zijn laatste WK, al wil hij nog niet gezegd hebben dat hij ook als international stopt. Normaag gezien ging Iniesta zijn voetbalschoenen bij de nationale Spaanse ploeg aan de haak hangen na het WK, maar daarop komt hij nu toch terug. Dat vertelde hij aan het Spaanse AS.

“Dit WK kan mijn laatste als international worden, maar eenmaal alles op een rijtje gezet is en het nieuwe seizoen is begonnen, zullen we bekijken hoe de omstandigheden zijn. Ik sluit niet uit dat ik zal voortdoen, zelfs als ik hoor dat het moeilijk wordt. Als ik terug aansluit mag het niet omwille van mijn palmares zijn, maar omdat ik aan de criteria voldoe.”

 

Poll: Wil jij Iniesta ook na het WK nog zien als international?

TAGS  I  Iniesta  I  Barcelona  I  WK

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022