Anderlecht krijgt geweldig nieuws over toptransfer: 'Hij mag weg'

Anderlecht krijgt geweldig nieuws over toptransfer: 'Hij mag weg'
Woensdag 06 juni 2018 - 10:00   I  

Het lijstje met zomeraanwinsten is nu al lang aan het worden bij RSC Anderlecht. Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag), Elias Cobbaut (KV Mechelen), Luka Adzic (Rode Ster Belgrado) en het duo Knowledge Musona-Antonio Milic (KV Oostende) werd al aangetrokken, maar er zijn nog meer transfers op til. Zo droomt Anderlecht van een samenwerking met... Landry Dimata.

Dimata staat al een hele tijd op het verlanglijstje van Marc Coucke en Luc Devroe. De voorzitte van paars-wit liet zich wéken geleden al ontvallen dat hij de jonge Belg maar wat graag naar Brussel zou halen - desnoods op uitleenbasis.

Sinds vorige week probeert Anderlecht de 20-jarige Dimata ook écht los te weken bij Wolfsburg. Dimata is er geen eerste keus en zal dat ook volgend seizoen niet zijn.

Wolfsburg wil meewerken aan deal

En daarom overweegt De Volkswagenclub de beloftevolle Belg te verhuren. Het Laatste Nieuws meldt dat Anderlecht van Wolfsburg te horen gekregen heeft dat de spits mag vertrekken.

Dat is geweldig nieuws voor Coucke en Devroe, die na een succesvol seizoen bij KV Oostende maar wat graag weer willen samenwerken met Dimata. Maar opgepast, paars-wit, want Club Brugge ligt op de loer en is eveneens geïnteresseerd.

Poll: Waar speelt Dimata volgend seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Dimata  I  Wolfsburg  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024