Liverpool meldt zich bij Belgische topclub voor transfer: '11 miljoen'

Liverpool meldt zich bij Belgische topclub voor transfer: '11 miljoen'
Woensdag 06 juni 2018 - 07:38   I  

Liverpool sloot het voorbije seizoen af met een zure nederlaag in de finale van de Champions League. Toch blijven ze op Anfield niet bij de pakken zitten. Het bestuur wil komende zomer uitpakken met enkele gerichte transfers en heeft nu zelfs een speler uit de Jupiler Pro League op het oog.

Volgens The Liverpool Echo staat Moses Simon op het verlanglijstje van Liverpool. De 22-jarige vleugelaanvaller van AA Gent moet wellicht verstek geven voor het WK in Rusland omwille van een blessure, maar dat neemt niet weg dat Liverpool zich maar wat graag zou versterken met Simon.

Trainer Jürgen Klopp wil meer aanvallende opties en zou aan het bestuur gevraagd hebben om vers bloed te halen voor zijn aanvalslijn. Volgens Engelse bronnen zou Simon 10 miljoen pond, omgerekend 11,4 miljoen euro, moeten kosten.

Wisselvallig

Mocht Simon effectief naar de verliezende Champions League-finalist verhuizen, zou dat straf zijn. De Nigeriaan maakte in zijn beginperiode in België indruk, maar toonde zich later toch vooral erg wisselvallig.

Poll: Kan Simon mee bij Liverpool?

TAGS  I  Simons  I  AA Gent  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024